Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 16 iulie 2013

Apropo.ro / 15.07.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 16 iulie 2013
Marți, 16 iulie, vremea va prezenta înnorări în majoritatea zonelor țării, cu temperaturi maxime de 25 - 29 de grade Celsius. De miercuri, vremea se va mai încălzi.

Marți, 16 iulie, cerul va fi variabil, cu înnorări în sudul, centrul și estul țării, unde local, în timpul zilei, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Temperaturile maxime, în scădere ușoară în majoritatea regiunilor, vor fi cuprinse între 20 și 29 de grade, iar cele minime între 8 și 18 grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

În București, cerul va prezenta unele înnorări în timpul zilei, când trecător va ploua, apoi va deveni variabil. Temperatura maximă va fi în jur de 25 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.

Pe Litoral temperaturile vor fi ușor mai ridicate decât în restul României, iar cerul va fi variabil cu soare.

Miercuri, 17 iulie, vremea în România va fi în general frumoasă și caldă. Înnorări temporare se vor semnala în jumătatea de est a țării, unde izolat, în a doua parte a zilei, vor fi averse slabe și descărcări electrice.