Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 17 iunie 2014

De: Carmen Ulian / 16.06.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 17 iunie 2014
Marți, 17 iunie, vremea va fi în general instabilă, cu înnorări temporar accentuate și averse. Maxime termice de până la 27 de grade Celsius.

Marți, 17 iunie 2014, se va semnala instabilitate atmosferică îndeosebi în regiunile sudice, estice și centrale ale României, dar și în zonele de munte prin înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat cantitățile de apă pot fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala pe arii mult mai restrânse.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 27 de grade, fiind apropiate de cele normale pentru această dată în vestul țării, iar în rest, ușor mai scăzute. Temperaturile minime se vor situa între 8 și 18 grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Vremea pe Litoral va fi răcoroasă față de zilele anterioare, cu cer senin și temperaturi maxime de până la 22 de grade Celsius

În București, vremea se va menține instabilă și îndeosebi pe parcursul zilei vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Valorile termice diurne vor fi în continuare ușor mai scăzute decât normalul acestei date, astfel încât temperatura maximă va fi de 24…25 de grade. Temperatura minimă se va situa în jurul a 14 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar iunie