Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 20 mai 2014

De: Carmen Ulian / 19.05.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 20 mai 2014
Marți vremea va fi, în general, caldă și frumoasă. În partea a doua a zilei vor fi înnorări, iar spre seară averse și condiții de grindină. Maxime termice de până la 28 de grade Celsius.

Marți, 20 mai 2014, vremea va fi caldă și în general frumoasă dimineața, cu cer variabil și ploi de scurtă durată la munte. Începând din orele după-amiezei însă, înnorările se vor accentua treptat în regiunile estice, unde seara și noaptea se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi condiții de grindină, iar cantitățile de apă pot fi izolat mai însemnate.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 28 de grade, iar cele minime între 7 și 17 grade.

În București, vremea se va menține predominant frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil la senin ziua și parțial noros pe timpul nopții. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 12…14 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar mai