Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 21 mai

Apropo.ro / 20.05.2013, 17:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 21 mai
Marți, 21 mai, se anunță o vreme caldă, cu înnorări temporare, averse și descorcări electrice. Maximele diurne urcă în termometre până la 28 - 30 de grade.

Marți, 21 mai 2013, vremea în România își va păstra caracterul de instabilitate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 30 de grade, iar cele minime între 8 și 18 grade.

 

Prognoza meteo pentru mai, iunie și iulie 2013

Cerul va avea înnorări temporare și vor fi averse și descărcări electrice, îndeosebi în zona de munte, dar pe arii mai restrânse și în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.

 

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

În Capitală, condițiile meteo vor înregistra vreme caldă, cer înnorat ziua, când vor fi condiții de averse, însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar minima va fi de 14…16 grade.