Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 22 aprilie 2014

De: Carmen Ulian / 21.04.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 22 aprilie 2014
O zi de marți în general frumoasă și caldă, cu temperaturi de până la 26 de grade Celsius. În a doua parte a zilei cerul va fi variabil și sunt șanse de ploi slabe.

Marți, 22 aprilie 2014, vremea în România va fi caldă, cu maxime termice de la 18 grade în zona de Litoral, până la 25…26 de grade în Banat și Lunca Dunării.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales după-amiaza și la începutul nopții, când local vor fi ploi de scurtă durată, posibil însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului, în zonele deluroase și montane din regiunile intracarpatice. În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala doar pe arii restrânse. Temperaturile minime se vor situa între 3 și 13 grade.

În București, vremea va fi caldă și în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare după-amiaza, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 9…11 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar aprilie