Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 24 decembrie 2013

Apropo.ro / 23.12.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 24 decembrie 2013
Și astăzi vremea se va menține caldă pentru această dată, maximele termice vor atinge 10 grade Celsius. În București va fi ceață iar vântul va bate slab.

Marți, 24 decembrie 2013, vremea se va menține caldă pentru această dată, la deal și la munte, unde cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, noaptea.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 0 și 10 grade, iar cele minime între -12…-10 grade în depresiuni și 4…5 grade pe litoral și în Dealurile de Vest. În zonele joase de relief va fi înnorat și local ceață, mai ales la începutul zilei și noaptea, iar izolat se vor semnala burnițe, ploi slabe și posibil fulguială. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

În București, cerul va avea înnorări în cea mai mare parte a intervalului și, mai ales dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi în jur de 3 grade, iar cea minimă de -3…-1 grad.