Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 24 iunie 2014

De: Carmen Ulian / 23.06.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 24 iunie 2014
Marți, 24 iunie, vremea va fi instabilă și răcoroasă în vestul, centrul și nordul țării. În a doua parte a zilei sunt posibile averse. Maxime termice de 33 de grade Celsius.

Marți, 24 iunie 2014, vremea în România va fi instabilă în vestul, centrul și nordul țării și se va răci față de ziua precedentă. Se vor semnala înnorări temporar accentuate și pe arii relativ extinse se vor semnala averse însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului, vremea va fi călduroasă, cerul va fi variabil, iar fenomenele specifice instabilității atmosferice se vor manifesta spre seară și în cursul nopții. Izolat, cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 grade în nordul Moldovei și în Maramureș și 32…33 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime între 8 și 19 grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Pe Litoral cerul va fi senin, vântul va bate cu 6 m/s, dinspre Sud, iar maxima zilei va atinge 29°C.

În București, vremea va fi caldă. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară și noaptea când, temporar se vor semnala averse, însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar iunie