Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 24 septembrie

Apropo.ro / 23.09.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 24 septembrie
Marți, 24 septembrie 2013, vremea se menține răcoroasă la nivelul întregii țări, în special dimineața și seara. Temperaturile maxime diurne vor fi de până la 24 de grade Celsius.

Marți, 24 septembrie 2013, vremea în România se va menține destul de rece, mai ales pe parcursul nopții. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 24 de grade, iar cele minime se vor situa între 5 și 12 grade, mai scăzute în depresiuni.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Dimineața, cerul va fi temporar noros și sunt șanse de precipitații pe arii restrânse la munte și cu totul izolat în restul teritoriului, apoi va deveni variabil. Vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari la munte, precum și în sud-vestul și nord-estul țării, iar noaptea va slăbi treptat în intensitate.

În București, vremea se va menține relativ răcoroasă pentru ultima decadă a lunii septembrie, mai ales noaptea. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va avea intensificări trecătoare ziua și va diminua treptat în intensitate pe parcursul nopții. Temperatura minimă va fi de 8…10 grade, ușor mai scăzută la periferia orașului.