Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 25 februarie 2014

Apropo.ro / 24.02.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 25 februarie 2014
O zi de marți cu cer mai mult noros, cu precipitații slabe sub formă de ploaie și trecător lapoviță și ninsoare, în special în zona de est și sud-est a României. La munte va ninge slab.

Marți, 25 februarie 2014, temperaturile vor fi în continuare ușor mai ridicate în regiunile intracarpatice decât mediile multianuale ale perioadei, în timp ce în restul teritoriului regimul termic se va încadra în limite normale pentru această dată.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 12 grade Celsius, iar cele minime se vor încadra între -7 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 3 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi mai mult noros în estul și sud-estul României unde, pe arii restrânse, se vor semnala precipitații slabe sub formă de ploaie și trecător lapoviță și nisoare.

În restul teritoriului înnorările vor fi temporare și doar izolat va ploua în special în cursul zilei.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp     util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

La munte va fulgui. Vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări în Bărăgan și Dobrogea. Mai ales în a doua parte a intervalului în zonele joase de relief, pe arii restrânse se va semnala ceață.

În București cerul va fi mai mult noros. Temperaturile maxime vor atinge 6 grade Celsius, iar minimele vor fi de minus 1 grad Celsius.