Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 25 martie 2014

De: Carmen Ulian / 24.03.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 25 martie 2014
Marți vom avea parte de o vreme închisă, cu ploi pe arii extinse. La munte sunt șanse de ninsoare slabă, iar la București cerul va fi mai mult noros. Maxime termice de 18 grade Celsius.

Marți, 25 martie 2014, cerul va avea înnorări temporar accentuate și va ploua pe arii relativ extinse în toate regiunile, iar izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

La munte se vor semnala și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Oltenia și la munte.

Temperatura aerului va marca o scădere în toată țara și va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile extracarpatice, în timp ce în restul teritoriului regimul termic se va încadra în limite obișnuite pentru această dată. Astfel, maximele termice vor fi cuprinse între 8 și 18 grade, iar minimele se vor situa între 0 și 9 grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, cerul va fi temporar noros și trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura aerului, în scădere față de intervalul precedent, va avea o maximă de 16…17 grade, iar minima termică va fi de 4…6 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar martie