Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 26 noiembrie 2013

Apropo.ro / 25.11.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 26 noiembrie 2013
Iarna își face simțită prezența. Vremea va continua să se răcească. În mai multe zone din țară vor fi condiții de ninsoare. Maximele termice vor fi de până la 7 grade Celsius. În București vom avea 3 grade Celsius.

Marți, 26 noiembrie 2013, vremea în România va deveni rece pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult noros și vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare la munte, în jumătatea de sud a țării și local, mai ales noaptea, în rest.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

În Dobrogea precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla moderat și cu unele intensificări în estul și sudul țării, precum și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 grade în estul Transilvaniei și 7 grade pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -8 și 0 grade.

În București, vremea va continua să se răcească. Cerul va fi noros, temporar vor fi precipitații, predominant sub formă de ninsoare, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de – 3…-1 grad.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala