Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 27 august 2013

Apropo.ro / 26.08.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 27 august 2013
O zi de marți care se menține călduroasă, cu temperaturi maxime de până la 35 de grade Celsius. Izolat vor fi condiții de ploaie și cer variabil.

Marți, 27 august 2013, vremea se va menține călduroasă în zonele de sud și sud-est ale României, izolat caniculară în orele amiezii în Câmpia Română, iar în restul teritoriului valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă din luna august.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 de grade în nordul Moldovei și 36 de grade în sudul Munteniei, iar cele minime se vor încadra între 12 și 22 de grade, ușor mai coborâte în depresiuni. În jumătatea nordică a țării și la munte, cerul va prezenta înnorări temporare și local vor cădea averse, însoțite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar izolat.

Pe Litoral va fi cer senin, vânt de 3 m/s, dinspre Sud și maxima zilei: 30° C.

În București, vremea va fi caniculară în orele amiezii. Temperatura maximă va fi de 34…35 de grade, iar cea minimă de 17…19 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala