Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 27 mai 2014

De: Carmen Ulian / 26.05.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 27 mai 2014
Vremea va fi caldă în continuare și nu vor lipsi nici precipitațiile sub formă de averse. Maxime termice de până la 31 de grade Celsius.

Marți, 27 mai, vremea în țară va fi în continuare caldă, dar în general instabilă. Instabilitatea atmosferică, se va manifesta, în special după-amiaza și în primele ore ale nopții, prin înnorări temporar accentuate, averse, însoțite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului, în zonele de deal și de munte și local în celelalte regiuni. Izolat vor fi căderi de grindină și cantități de apă însemnate.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 31 de grade, iar cele minime se vor încadra, în general, între 10 și 18 grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Pe litoral cerul va fi variabil și sunt șanse de ploaie. Maxima zilei va fi de 28 de grade Celsius.

În București, vremea se va menține caldă, dar va fi ușor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și la începutul nopții când vor fi ploi de scurtă durată, însoțite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar mai