Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 28 ianuarie 2014

Apropo.ro / 27.01.2014, 13:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 28 ianuarie 2014
Marți, 28 ianuarie 2014, vremea va fi rece, geroasă dimineața și noaptea în Moldova, estul Transilvaniei și pe arii restrânse în regiunile sudice. Temperaturile maxime: 2 grade Celsius.

Marți, 28 ianuarie 2014, vremea continuă să fie rece, geroasă dimineața și noaptea în Moldova, estul Transilvaniei și pe arii restrânse în regiunile sudice. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între -8 și 2 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -12 și -2 grade, mai scăzute în depresiuni spre -16…-17 grade.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Cerul va fi mai mult noros și temporar va mai ninge slab în Moldova și pe arii restrânse în rest. Spre sfârșitul nopții ninsorile se vor extinde din nou în regiunile sud-vestice și sudice, unde și vântul se va intensifica. În sudul litoralului sunt posibile precipitații mixte și vor fi condiții de polei.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, vremea se va menține rece. Cerul va fi mai mult noros, iar spre sfârșitul intervalului va începe din nou să ningă, când și vântul va prezenta intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -3 grade, iar cea minimă va fi de -9…-8 grade.