Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 29 aprilie 2014

De: Carmen Ulian / 28.04.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 29 aprilie 2014
Vremea de marți va fi instabilă, cu temperaturi mai scăzute față de ziua precedentă. Temporar va ploua. Maxime termice de până la 22 de grade Celsius.

Marți, 29 aprilie 2014, vremea va fi instabilă, iar valorile termice diurne vor scădea ușor față de ziua precedentă, mai ales în sud-vestul țării. Cerul va fi mai mult noros, temporar va ploua, și mai ales în regiunile sudice și la munte cantitățile de apă vor fi însemnate. Vor fi mai ales averse și trecător se vor semnala descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă și de scurtă durată în timpul averselor.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 22 de grade, iar cele minime între 4 și 12 grade Celsius.

În București, vremea va fi instabilă. Cerul va fi prezenta înnorări și temporar va ploua mai ales sub formă de aversă și trecător se vor semnala descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 9…10 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar aprilie