Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 29 octombrie 2013

Apropo.ro / 28.10.2013, 17:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 29 octombrie 2013
Vremea se menține caldă în continuare, cu temperaturi maxime de până la 24 de grade Celsius. Nu vor lipsi nici condițiile de ceață.

Marți, 29 octombrie 2013, vremea în România rămâne caldă, cu temperaturi maxime cuprinse între 18 … 24 de grade Celsius și minime de 4 … 14 grade, ușor mai scăzute în depresiuni.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în extremitatea de nord-vest a teritoriului, unde, spre seară și noaptea, izolat, va ploua slab. La orele dimineții, pe arii restrânse va fi ceață, posibil asociată cu burniță, cu precădere în regiunile extracarpatice. Vântul va sufla slab și moderat.

În București vremea rămâne mult mai caldă decât ar fi normal în această perioadă, cu o maximă a temperaturii aerului în jurul valorii de 22 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 10…11 grade, ușor mai scăzută în zona periferică. În orele dimineții, trecător vor fi condiții de ceață.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala