Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 3 iunie 2014

De: Carmen Ulian / 02.06.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 3 iunie 2014
Vremea continuă să se încălzească ușor. Cerul va fi variabil și sunt șanse de averse. Maxime termice de până la 27 de grade Celsius.

Marți, 3 iunie 2014, vremea va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate îndeosebi pe parcursul zilei, când se vor semnala averse însoțite de descărcări electrice local în sudul și estul țării, precum și în zonele de munte și pe spații restrânse în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 27 de grade, iar cele minime între 7 și 18 grade.

Pe Litoral va fi soare, iar cerul va fi variabil. Temperaturi maxime de până la 22 de grade Celsius.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar iunie

În București, vremea va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi variabil cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara când se vor semnala averse posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 13…14 grade.