Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 30 iulie 2013

Apropo.ro / 29.07.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 30 iulie 2013
Marți, 30 iulie 2013, vremea se menține călduroasă, dar sunt semnalate și ploi în mai multe zone din țară. Temperaturile urcă în termometre până spre 37 de grade Celsius.

Marți, 30 iulie 2013, vremea în România va fi caracterizată în continuare de temperaturi ridicate, fiind semnalate însă și ploi. Canicula se va manifesta în special în regiunile sudice, în a doua parte a zilei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 de grade în nordul Moldovei și 38 de grade, pe arii restrânse, în sudul țării, iar cele minime între 11 și 21 de grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

În nordul, centrul, estul și sud-estul țării cerul va fi temporar noros după-amiaza și noaptea, fiind prognozate averse și descărcări electrice. Izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar aversele izolate. Temporar vântul va prezenta intensificări, la început în regiunile vesice, apoi și în restul teritoriului.

În București vremea va fi caniculară după-amiaza. Seara și noaptea se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 37 de grade, iar cea minimă va fi de 18…20 de grade.

Pe Litoral, cerul va fi senin. Maxima zilei: 32°C