Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 4 februarie 2014

Apropo.ro / 03.02.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 4 februarie 2014
Temperaturile din cursul zilei vor fi apropiate de normalul termic al perioadei în regiunile intracarpatice și se vor menține mai scăzute decât mediile climatologice în sudul și estul României.

Marți, 4 februarie 2014, temperaturile din cursul zilei vor fi apropiate de normalul termic al perioadei în regiunile intracarpatice și se vor menține mai scăzute decât mediile climatologice în sudul și estul României, iar noaptea vremea va fi rece, geroasă local în centrul, estul și sudul țării și izolat în rest.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Maximele termice se vor încadra între -7 grade în depresiuni și 8 grade în nord-vest, iar cele minime vor avea valori de la -20 de grade în estul Transilvaniei, pâna la -1 grad în Dealurile de Vest și pe litoral. Cerul va fi variabil cu unele înnorări în sudul și estul teritoriului, unde izolat vor mai fi fulguieli trecătoare. În zonele joase de relief, îndeosebi dimineața și noaptea, local se va semnala ceață, asociată cu depunere de chiciură. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate în sudul Banatului și la munte.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp    util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, vremea se va menține rece. Cerul va fi temporar noros, iar noaptea este posibil să se formeze ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de -2…0 grade, iar cea minimă de -8…-7 grade, mai scăzută la periferie, spre -10 grade.