Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 4 martie 2014

Apropo.ro / 03.03.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 4 martie 2014
O zi de marți cu ploi, cer acoperit de nori și temperaturi maxime de până la 12 grade Celsius. În București vor fi maxime de 7 grade Celsius.

Marți, 4 martie 2014, vremea în România va fi în continuare caracterizată de nori și ploi. Va ploua pe arii extinse în jumătatea sudică a țării, unde izolat cantitățile de apă vor fi însemnate și local în rest, iar în zona de munte precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 12 grade, iar cele minime se vor încadra între 0 grade în depresiunile intramontane ale Carpaților Orientali și 7 grade în vestul Olteniei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări mai ales ziua în Banat, Oltenia, Muntenia și Dobrogea. Izolat, dimineața și noaptea se va semnala ceață.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp     util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, vremea se va menține închisă și temporar va ploua. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări în cursul zilei. Temperatura maximă va fi de 6…7 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 4 grade.