Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 5 noiembrie 2013

Apropo.ro / 04.11.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 5 noiembrie 2013
În București, precum și în restul teritoriului, vremea va rămâne caldă cu maxime termice de până la 23 de grade Celsius. În vestul și nord-vestul țării vor fi înnorări și condiții de ploi.

Marți, 5 noiembrie 2013, vremea va rămâne mult mai caldă decât în mod normal în prima decadă a lunii noiembrie în cea mai mare parte a României.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 23 de grade, iar cele minime între 7 și 14 grade. În vestul și în nord-vestul României cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua. În restul teritoriului vor fi înnorări treptat, începând din orele serii, iar ploi vor fi pe arii relativ extinse în Transilvania și local în Oltenia și nordul Moldovei. Izolat, cantitățile de apă vor fi însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în Banat, Crișana, Maramureș, Dobrogea și pe arii restrânse în Transilvania și Moldova. Izolat vor fi condiții de ceață.

În București, vremea va rămâne caldă pentru această dată. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 11 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala