Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 6 mai 2014

De: Carmen Ulian / 05.05.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 6 mai 2014
De marți vremea se încălzește. Vor mai fi unele înnorări ziua în sud-vestul țării și la munte, unde mai sunt așteptate ploi slabe. Maxime termice de până la 21 de grade Celsius.

Marți, 6 mai 2014, vremea în România se va încălzi și va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua în sud-vestul țării și la munte, unde izolat va mai ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 21 de grade, iar cele minime între 1 și 11 grade. Izolat se va semnala ceață.

În București, vremea se va încălzi și va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare pe parcursul zilei, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar mai