Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 7 ianuarie 2014

Apropo.ro / 06.01.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 7 ianuarie 2014
Și marți, 7 ianuarie 2014, vremea rămâne caldă pentru această perioadă. Temperaturile maxime vor atinge 14 grade Celsius.

Marți, 7 ianuarie 2014, vremea rămâne caldă pentru această perioadă, mai ales în regiunile vestice, la deal și la munte. În zonele joase din sudul, centrul și estul țării vor fi înnorări accenuate și local se va semnala ceață, posibil persistentă, asociată izolat cu burniță.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar ceața se va semnala pe arii restrânse, dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 14 grade, iar cele minime vor avea valori de la -7 grade în depresiuni, până la 7 grade în Dealurile de Vest.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

În București, cerul va fi mai mult noros, iar vântul va sufla slab. Se va semnala ceață, îndeosebi dimineața și noaptea și vor fi condiții de burniță. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar cea minimă va fi de 0…1 grad.