Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 8 iulie 2014

De: Carmen Ulian / 07.07.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 8 iulie 2014
Vremea se menține călduroasă și marți, 8 iulie, în cea mai mare parte a țării. În a doua parte a zilei cerul va fi variabil în jumătatea de vest a țării.

Marți, 8 iulie 2014, vremea se va menține călduroasă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în a doua parte a intervalului în jumătatea vestică a țării, unde local vor cădea averse, însoțite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului, ploi de scurtă durată se vor semnala doar izolat, îndeosebi după-amiaza.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 27 și 34 de grade C, iar cele minime între 11 și 21 de grade C.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Pe Litoralul Mării Negre cerul va fi senin, iar maxima zilei va ajunge până la valoarea de 28°C.

În București, vremea se va menține călduroasă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade C, iar cea minimă va fi de 18…20 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar iulie