Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 8 octombrie 2013

Apropo.ro / 07.10.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 8 octombrie 2013
Ziua de marți va avea temperaturi maxime de până la 22 de grade Celsius. În zonele vestice și sud-vestice cerul va fi variabil.

Marți, 8 octombrie 2013, vremea se va menține în general frumoasă și va deveni normală din punct de vedere termic. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 22 de grade, iar cele minime în general între 0 și 10 grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile vestice și sud-vestice, unde mai ales în a doua parte a intervalului vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat. Dimineața și noaptea, local în regiunile extracarpatice și pe arii restrânse în rest va fi ceață.

În București, cerul va fi variabil, iar dimineața și noaptea se va semnala ceață. Temperatura maximă va fi de 18…19 grade, iar cea minimă de 4…6 grade. Vântul va sufla slab până la moderat.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala