Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 12 martie

De: Carmen Ulian / 11.03.2014, 10:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 12 martie
MIercuri vremea va fi în general frumoasă, cu temperaturi mai ridicate decât în zilele anterioare. Vântul va avea unele intensificări în mai multe regiuni ale țării. Maximele termice se vor încadra între 3 și 14 grade Celsius.

Miercuri, 12 martie, vremea în România va fi în general frumoasă. Temperaturile maxime, mai ridicate decât în mod normal în cea de a doua decadă a lunii martie, se vor situa între 8 și 16 grade Celsius, iar cele minime, în general, între -7 și 3 grade Celsius.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Cerul va fi variabil în sudul și în estul teritoriului și mai mult senin în rest. Vântul va mai avea intensificări ziua, în Moldova, Dobrogea și jumătatea de est a Munteniei, cu viteze care pot depăși 45…50 km/h, precum și în zona montană, unde vor fi rafale de peste 70 km/h, pe creste. 

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, vremea va fi în general frumoasă, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat ziua, iar noaptea va slăbi treptat în intensitate. Temperatura maximă, mai ridicată decât în mod normal la această dată, va fi de 12…13 grade Celsius, iar cea minimă de -1…1 grad Celsius.