Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 14 mai 2014

De: Carmen Ulian / 13.05.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 14 mai 2014
Meteorologii au emis un cod galben de ploi, grindină și vijelii până joi. Vremea este în continuare capricioasă. Maxime termice de până la 20 de grade Celsius.

Miercuri, 14 mai 2014, instabilitatea atmosferică în România va fi accentuată, iar vremea va deveni răcoroasă în cea mai mare parte a țării. Vor fi înnorări și pe arii extinse averse, însoțite de descărcări electrice. Cantitățile de apă vor depăși local 25…30 litri/mp și izolat, mai ales în zona de munte și în dealurile Olteniei și Munteniei, 50…60 l/mp. Izolat va cădea grindină, iar vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade în depresiuni și 20 de grade în sud-estul extrem, iar cele minime se vor încadra între 6 și 15 grade.

În București, instabilitatea atmosferică va fi accentuată. Vor fi înnorări și se vor semnala averse, însoțite de descărcări electrice. Temporar, vântul va avea intensificări. Temperatura maximă, în scădere față de ziua precedentă, se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 11…12 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar mai