Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 15 ianuarie 2014

Apropo.ro / 15.01.2014, 10:05
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 15 ianuarie 2014
Temperaturile maxime de miercuri, 15 ianuarie, vor fi cuprinse între 2 și 12 grade, iar cele minime între -4 și 6 grade.

Miercuri, 15 ianuarie 2014, vremea va fi caldă, îndeosebi în regiunile vestice, la deal și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 12 grade, iar cele minime între -4 și 6 grade.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

În vestul, nordul și centrul țării cerul va fi mai mult noros și mai ales seara și noaptea local va ploua slab, iar în zona de munte, în special în nordul Carpaților Orientali, trecător vor fi și lapovițe și ninsori. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, mai ales dimineața și noaptea local în zonele joase va fi ceață și cu totul izolat va ploua slab sau va burnița. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și în Dobrogea.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, vremea va fi mai caldă decât în mod normal la mijlocul lunii ianuarie, cu o temperatură maximă în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă de 1…2 grade. Cerul va fi temporar noros și mai ales dimineața și noaptea se va semnala ceață și trecător posibil burniță. Vântul va sufla în general slab.