Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 16 aprilie 2014

De: Carmen Ulian / 15.04.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 16 aprilie 2014
Vremea în țară va fi rece pentru această perioadă, cerul va fi mai mult noros, va ploua, iar la munte sunt condiții de lapoviță și ninsoare.

Miercuri, 16 aprilie, vremea în țară va fi rece pentru această perioadă, cu deosebire în regiunile extracarpatice. Cerul va fi mai mult noros și pe arii extinse va ploua. Local cantitățile de apă vor depăși 15 l/mp.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

La munte și trecător în Subcarpații Moldovei și în estul Transilvaniei, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare îndeosebi în regiunile sudice și vestice, precum și în zona montană.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 7 și 15 grade, iar cele minime se vor încadra între 0 și 8 grade.

În București, valorile termice diurne vor continua să scadă, astfel încât vremea va deveni rece pentru această perioadă. Cerul va fi noros și temporar va ploua, iar vântul va prezenta intensificări. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade, iar cea minimă se va situa în jur de 6 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar aprilie