Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 16 iulie 2014

De: Carmen Ulian / 15.07.2014, 12:50
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 16 iulie 2014
Vremea se menține instabilă, vor fi înnorări si averse ziua, dar si noaptea. Maxime termice de până la 32 de grade Celsius.

Miercuri, 16 iulie 2014, vremea se menține în general instabilă. Ziua, cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, însoțite de descărcări electrice, în zonele de deal și de munte, local în sudul, centrul țării și pe arii mai restrânse în celelalte regiuni. Noaptea, astfel de fenomene se vor semnala în jumătatea de est a teritoriului și izolat în rest. Cantitățile de apă, izolat, vor fi însemnate și vor fi condiții de grindină. Vântul va avea intensificări în est și la munte, dar trecător și în restul țării, în timpul ploilor.

Temperaturile maxime rămân apropiate de cele normale pentru această perioadă, cu maxime cuprinse între 24 de grade în depresiuni și 32 de grade în vest. Temperaturile minime se vor situa între 11 și 22 de grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Pe Litoral va fi cer variabil cu ploaie, vânt de 4 m/s, dinspre Est și maxima zilei: 26°C.

În București, vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi temporar noros și vor fi intervale cu averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 16…18 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar iulie