Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 18 septembrie 2013

Apropo.ro / 17.09.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 18 septembrie 2013
Temperaturile maxime vor urca până la 24 de grade în termometre, în sudul Munteniei. La nivelul întregii țări vremea se va răci ușor, accentuat în jumătatea nordică.

Miercuri, 18 septembrie 2013, temperaturile vor înregistra o scădere, mai accentuată în jumătatea nordică a țării, astfel că maximele vor fi cuprinse între 12 grade în Maramureș și 24 de grade în sudul Munteniei, iar minimele se vor situa între 5 și 14 grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua în centrul și estul teritoriului, iar noaptea în regiunile intracarpatice, unde pe arii restrânse trecător se vor semnala ploi slabe. În prima parte a intervalului, local vântul va prezenta intensificări în majoritatea regiunilor, apoi treptat va slăbi în intensitate.

Și în București temperaturile vor scădea, ajungând la valori mai coborâte decât în mod normal în luna septembrie. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 7…9 grade. Cerul va fi variabil. Vântul va prezenta unele intensificări în cursul zilei, apoi va slăbi treptat în intensitate.