Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 19 februarie 2014

Apropo.ro / 18.02.2014, 19:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 19 februarie 2014
Miercuri, în regiunile vestice și cele centrale vremea va fi caldă. Maximele termice vor atinge 18 grade Celsius. În vestul și nord-vestul țării va ploua slab pe arii restrânse. La București vor fi 13 grade Celsius.

Miercuri, 19 februarie 2014, vremea va deosebit de caldă în regiunile vestice și în cele centrale.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 8 și 18 grade, iar cele minime se vor încadra între -1 și 8 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, dar și ușor mai ridicate în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre sfârșitului intervalului în vestul și nord-vestul țării, unde, pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte. Cu precădere dimineața și noaptea, în zonele joase din sud și est se va semnala ceață, posibil asociată cu burniță.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp     util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, vremea se menține caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă va fi de 3…4 grade. Dimineața și noaptea va fi ceață.