Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 19 martie

De: Carmen Ulian / 18.03.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 19 martie
Temperaturile vor continua să crească până spre 22 de grade Celsius. Doar la munte vremea va mai fi capricioasă.

Miercuri, 19 martie 2014, valorile termice în România vor crește, astfel încât temperaturile vor caracteriza o vreme caldă în țară, chiar deosebit de caldă în regiunile sudice.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Maximele termice vor fi cuprinse între 14 și 22 de grade Celsius, iar cele minime între 0 și 10 grade.Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în vestul, centrul și nordul țării unde local, mai ales după-amiaza și noaptea, va ploua. La munte, în partea a doua a intervalului, precipitațiile se vor transforma treptat în lapoviță, iar pe creste în ninsoare. Vântul va sufla în general moderat, cu precădere în regiunile intracarpatice, iar în zona montană înaltă va avea intensificări.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, vremea vremea se va menține deosebit de caldă, cu o maximă de 20…21 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat. Temperatura minimă va fi de 6…8 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar martie