Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 21 august 2013

Apropo.ro / 21.08.2013, 09:29
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 21 august 2013
Vremea se va menține călduroasă în general, doar în vest se vor semnala temperaturi ușor coborâte față de zilele anterioare. Maxima zilei este de 34 de grade Celsius.

Miercuri, 21 august 2013, temperaturile în România vor scădea ușor față de ziua precedentă, în special în vestul țării. În rest, vremea se va menține călduroasă în cea mai mare parte a teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile vestice și la munte unde, pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare în zona Litoralului.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Maximele vor fi cuprinse între 26 și 34 de grade (în Lunca Dunării), iar cele minine se vor situa între 13 și 23 de grade, mai coborâte în depresiuni.

Pe Litoral va fi cer variabil cu soare, vânt de 2 m/s (dinspre NE). Maxima zilei: 28°C.

În București, vremea se va menține călduroasă, cu o maximă a temperaturii aerului ce se va situa în jurul valorii de 33 de grade. Temperatura minimă va fi de 17…19 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala