Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 23 octombrie 2013

Apropo.ro / 22.10.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 23 octombrie 2013
Vremea se menține frumoasă în continuare, temperaturile maxime vor atinge 24 de grade Celsius. În mai multe zone din țară vor fi condiții de ceață dimineața și seara.

Vremea în România pe 23 octombrie 2013 se va apropia de normalul termic al perioadei în estul țării, dar va rămâne mai caldă decât în mod obișnuit la această dată în restul teritoriului.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 24 de grade, iar cele minime între 5 și 14 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și izolat burniță sau ploaie slabă în estul și în sud-estul țării. Dimineața și noaptea local va fi ceață, mai ales în zonele joase. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua în sudul Banatului, iar noaptea în nordul Moldovei.

În București, vremea se va menține mai caldă decât în mod normal la această dată. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 8…9 grade. Cerul va fi variabil, iar dimineața și noaptea se va semnala ceață. Vântul va sufla slab până la moderat.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala