Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 25 decembrie 2013

Apropo.ro / 24.12.2013, 16:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 25 decembrie 2013
Vremea va fi în general frumoasă, iar în zonele joase, local, se vor semnala burnițe sau ploi slabe. Maximele termice vor atinge 12 grade Celsius.

Miercuri, 25 decembrie 2013, vremea va fi în general frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, cu cerul temporar noros mai ales în regiunile intracarpatice, precum și în zonele de deal și de munte. În zonele joase din sudul și estul țării, norii de nivel jos vor persista și, mai ales dimineața și noaptea, local se va semnala ceață și pe arii restrânse se vor semnala burnițe sau ploi slabe și, posibil, ninsori slabe.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Temperaturile maxime se vor încadra între 0 grade în sudul Olteniei și 12 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse între -9 grade în depresiuni și 6 grade în sudul Banatului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în Banat, Moldova și în zona montană.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

În București vor fi condiții de ceață și burniță pe întreg parcursul zilei. Temperatura maximă va fi de 3…4 grade, iar cea minimă de -2…-1 grad. Vântul va sufla slab până la moderat.