Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 26 februarie 2014

Apropo.ro / 25.02.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 26 februarie 2014
Maximele termice de miercuri vor fi de până la 14 grade Celsius. În regiunile extracarpatice cerul va fi noros și vor fi condiții de fulguială. Și în București cerul va fi înnorat temporar.

Miercuri, 26 februarie 2014, vremea se va încălzi ușor la nivelul întregii țări, astfel valorile termice se vor situa peste mediile climatologice ale sfârșitului de februarie în special în vest și centru.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 14 grade, iar cele minime se vor încadra între -4 și 6 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, mai mult noros în regiunile extracarpatice unde izolat și trecător vor fi condiții de burniță sau fulguială. Mai ales dimineața și noaptea pe arii restrânse în zonele joase se va forma ceață. Vântul va sufla slab până la moderat.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp     util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, cerul va prezenta înnorări temporare și mai ales dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar minima va fi de -1…1 grade Celsius.