Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 28 august 2013

Apropo.ro / 27.08.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 28 august 2013
Miercuri, 28 august 2013, vremea va fi instabilă în cea mai mare parte a țării. Vor fi înnorări temporare, averse cu descărcări electrice. Temperatura maximă va urca până la 32 de grade Celsius.

Miercuri, 28 august 2013, vremea va avea caracteristici de instabilitate în cea mai mare parte a țării. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și vor cădea averse, însoțite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat se vor înregistra cantități de apă însemnate. Excepție va face zona sud-estică a teritoriului, unde astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restrânse.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor înregistra scăderi ușoare față de ziua precedentă în regiunile sudice și sud-estice, fiind cuprinse între 18 grade în nordul Moldovei și 32 de grade în Lunca Dunării. Minimele se vor încadra între 12 și 21 de grade.

Pe Litoral va fi cer variabil cu soare, vânt de 2 m/s (dinspre SE), iar maxima zilei va atinge 29° Celsius.

În București, cerul va prezenta înnorări și trecător se vor semnala averse, însoțite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă, în scădere față de ziua precedentă, va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 18 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala