Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 28 mai 2014

De: Carmen Ulian / 27.05.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 28 mai 2014
Vremea de miercuri, 28 mai, va fi caldă dar în general instabilă. Sunt condiții de averse cu descărcări electrice. Temperaturi maxime de până la 30 de grade Celsius.

Miercuri, 28 mai, vremea în România va fi în general instabilă și se va menține mai caldă decât în mod obișnuit la această dată în regiunile extracarpatice, în timp ce în restul țării valorile diurne se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 30 de grade, iar cele minime între 7 și 19 grade. În nord, centru și est, precum și în zona montană, îndeosebi după-amiaza și seara, vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi posibile cantități de apă mai însemnate și vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene își vor face apariția pe arii restrânse.

Pe Litoral va fi vreme instabilă. Cerul va fi variabil și vor fi condiții de ploaie. Temperaturi maxime de 26 de grade Celsius.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar mai

În București, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit pentru sfârșitul lunii mai, cu o temperatură maximă de 29…30 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a zilei, când vor fi condiții pentru averse, descărcări electrice și scurte intensificări ale vântului. Temperatura minimă va fi de 12…14 grade.