Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 30 aprilie 2014

De: Carmen Ulian / 29.04.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 30 aprilie 2014
Vremea de miercuri va fi în general instabilă, cerul va fi înnorat și vom avea condiții de ploaie. Maxime termice de până la 22 de grade Celsius.

Miercuri, 30 aprilie 2014, vremea în România va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și va ploua în sudul, centrul și vestul țării și pe spații restrânse în rest. Vor fi mai ales averse, se vor semnala descărcări electrice, iar vântul va avea intensificări de scurtă durată. Izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 22 de grade, iar cele minime între 3 și 12 grade Celsius.

În București, cerul va fi temporar noros și mai ales ziua vor fi ploi de scurtă durată, unele intensificări ale vântului și posibil descărcări electrice. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 8…10 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar aprilie