Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 30 octombrie 2013

Apropo.ro / 29.10.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 30 octombrie 2013
Și miercuri vremea se va menține caldă, cu temperaturi maxime de până la 24 de grade Celsius. În nordul țării sunt condiții de cer variabil.

Miercuri, 30 octombrie 2013, vremea se va menține mult mai caldă decât în mod obișnuit la sfârșitul lunii octombrie. Temperaturile maxime, în scădere ușoară în nordul și estul țării, vor fi cuprinse între 17 și 24 de grade, iar cele minime între 2 și 12 grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nordul teritoriului, unde, cu precădere în a doua parte a intervalului, trecător va ploua slab. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse se va semnala ceața în zonele joase, îndeosebi în regiunile sudice și sud-estice. Vântul va sufla și moderat.

Și în București vremea va fi în continuare caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 8…10 grade. În cursul nopții vor fi condiții de ceață.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala