Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 31 iulie 2013

Apropo.ro / 30.07.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 31 iulie 2013
Miercuri, 31 iulie 2013, vom avea parte de temperaturi ușor mai scăzute decât în primele două zile ale săptămânii. Maxima va atinge 34 de grade Celsius și sunt posibile ploi în mai multe zone din țară.

Miercuri, 31 iulie 2013, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 34 de grade Celsius, iar cele minime între 9 și 20 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări dimineața în Transilvania și la munte, unde pe spații restrânse vor fi ploi de scurtă durată. În regiunile extracarpatice temperaturile vor fi în scădere față de zilele precedente. Cerul va avea înnorări temporare și local se vor semnala averse trecător însoțite de descărcări electrice. Vântul va avea unele intensificări în regiunile estice și sud-estice și la munte.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Pe Litoral sunt șanse ridicate de precipitații (ploaie slabă), vântul va bate cu 3 metri pe secundă, dinspre SE, iar maxima zilei va fi de 29°Celsius.

În București temperaturile vor scădea față de zilele precedente, astfel încât maxima se va situa în jurul valorii de 31 de grade. Temperatura minimă va fi de 17…19 grade. Cerul avea unele înnorări pe parcursul zilei cand vor fi condiții pentru ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat.