Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 4 iunie 2014

De: Carmen Ulian / 03.06.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 4 iunie 2014
Miercuri vom avea parte de o vreme instabilă, cu cer variabil și averse cu descărcări electrice. Maxime termice de până la 27 de grade Celsius.

Miercuri, 4 iunie, vremea va fi ușor instabilă, iar valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice acestei date. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza și seara, când se vor semnala averse și descărcări electrice, local în sud și în zonele de deal și de munte și pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Izolat pot fi cantități de apă mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 de grade în depresiuni și 26…27 de grade, izolat, în vestul și sudul țării, iar cele minime se vor situa între 7 și 17 grade.

Pe Litoral se anunță ploi slabe, cu temperaturi maxime de până la 18 grade Celsius. Vântul va sufla slab.

În București, cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza, când vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 12…14 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar iunie