Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 5 februarie 2014

Apropo.ro / 04.02.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 5 februarie 2014
Miercuri temperaturile vor fi apropiate de cele normale în această perioadă. Temperaturile maxime vor atinge 8 grade Celsius.

Miercuri, 5 februarie 2014, temperaturile vor fi apropiate de cele normale în această perioadă în cea mai mare parte a României.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Maximele termice vor fi cuprinse între -2 și 8 grade, mai scăzute în depresiuni și în zonele cu ceață persistentă, iar cele minime se vor încadra între -17 grade în estul Transilvaniei și 1 grad pe litoral. În zonele joase de relief vor fi nori stratiformi și ceață, asociată cu chiciură, îndeosebi dimineața și noaptea. În rest, cerul va fi variabil. Cu totul izolat, în sudul țării va fulgui. Vântul va sufla slab și moderat.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp    util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, cerul va fi temporar noros, iar dimineața și noaptea va fi ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de -1…0 grade, iar cea minimă de -6…-4 grade.