Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 5 martie 2014

Apropo.ro / 04.03.2014, 19:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 5 martie 2014
Și miercuri vremea se menține închisă, temporar va ploua în cea mai mare parte a țării. Maximele termice vor atinge 13 grade Celsius.La București vor și valori de până la 9 Grade.

Miercuri, 5 martie 2014, vremea se va menține în general închisă, iar valorile termice se vor situa peste mediile climatologice, mai ales în regiunile nord-vestice, centrale, precum și în Dobrogea. Temporar va ploua în cea mai mare parte a țării, iar probabilitatea pentru cantități de apă însemnate va fi mai mare la munte și în sud-vest. În zona de munte precipitațiile vor fi mixte.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 5 și 13 grade, iar cele minime se vor încadra între -1 și 7 grade. Dimineața și noaptea, izolat se va semnala ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane înalte și pe litoral.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În Capitală, vremea se va menține închisă și temporar va mai ploua. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade. Vântul va sufla slab și moderat.