Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 6 noiembrie 2013

Apropo.ro / 05.11.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 6 noiembrie 2013
În vestul, centrul și nordul României va ploua pe arii extinse, iar la munte ploaia se va transforma în lapoviță și ninsoare. Vor fi și intensificări ale vântului. Maximele termice vor fi cuprinse între 12 și 22 de grade Celsius.

Miercuri, 6 noiembrie 2013, în vestul, centrul și nordul României va ploua pe arii extinse, iar cantitățile de apă izolat pot fi însemnate. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, iar ploi se vor semnala local. În zona montană, noaptea, ploaia se va transforma în lapoviță și ninsoare.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Maximele termice vor fi cuprinse, în general, între 12 și 22 de grade, iar cele minime între 2 și 12 grade. Valorile termice se vor menține mai ridicate decât în mod normal în această perioadă, în cea mai mare parte a țării, dar vor fi în scădere, în special în jumătatea nordică a țării. Vântul va sufla în general moderat, local cu intensificări, în special la munte.

În București, vremea va fi caldă pentru această dată. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 8…9 grade. Cerul va fi temporar noros, iar seara și noaptea trecător va ploua slab. Vântul va sufla în general moderat.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteorologică pentru intervalul 6 noiembrie, ora 10 și până pe 7 noiembrie, ora 10, când vor fi ploi moderate cantitativ, ninsori și intensificări ale vântului.

În intervalul menționat, temporar va ploua, în cursul zilei îndeosebi în sud-vestul, centrul și nordul țării, iar spre seară și noaptea, cu precădere în est, sud-est și în zona montană.Cantitățile de apă vor depăși local 15…20 l/mp și izolat 30…35 l/mp.

La munte, îndeosebi în Carpații Meridionali și Orientali, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare, iar vântul va sufla tare pe creste, cu rafale de peste 80 km/h. Intensificări ale vântului se vor semnala și în celelalte zone, cu viteze ce vor depăși 55…60 km/h.