Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 7 august 2013

Apropo.ro / 06.08.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 7 august 2013
Miercuri, 7 august 2013, temperaturile maxime din România vor atinge 37 de grade Celsius. O zi caniculară cu un disconfort termic accentuat și un indice de temperatură-umezeală (ITU) ce va depăși pragul critic de 80 de unități.

Miercuri, 7 august 2013, vremea se va menține călduroasă în cea mai mare parte a teritoriului. În Crișana, Banat, Oltenia și pe arii restrânse în Muntenia, Transilvania și Maramureș temperaturile vor depăși pragul caniculei.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 29 și 37 de grade, iar cele minime se vor situa între 11 grade în depresiuni și 25 de grade în Dealurile de Vest. Înnorări se vor înregistra în zona de munte, unde izolat vor fi condiții de averse și descărcări electrice.

Pe Litoral va fi cer senin, vânt slab (1 m/s, dinspre vest), iar maxima zilei de 29°C.

În București vremea se va menține călduroasă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 34 de grade, iar cea minimă va fi de 18…20 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala