Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 8 ianuarie 2014

Apropo.ro / 08.01.2014, 10:01
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 8 ianuarie 2014
Valorile termice ale zilei de miercuri vor fi mai ridicate decât mediile normale ale perioadei. Nu vom scăpa de ceață, posibil asociată cu burnița.

Miercuri, 8 ianuarie 2014, vremea va fi caracterizată de valori termice ce se vor menține mai ridicate decât mediile climatologice ale datei. În zonele joase, îndeosebi din sudul și estul României, va fi ceață, posibil asociată cu burniță. Vântul va sufla slab și moderat.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 15 grade, mai scăzute în zonele cu ceață persistentă, iar cele minime se vor încadra între -6 grade în depresiuni și 7 grade în Dealurile de Vest.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

În București, cerul se va menține mai mult noros, iar vântul va sufla slab până la moderat. Se va semnala ceață, îndeosebi dimineața și noaptea și vor fi condiții de burniță. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimă va fi de -1…0 grade.