Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 9 aprilie 2014

De: Carmen Ulian / 08.04.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 9 aprilie 2014
În sudul și estul țării vremea va fi caldă, iar în restul teritoriului temperaturile mai scad puțin. Vremea este capricioasă - vor fi ploi pe arii extinse, vânt, lapoviță și ninsoare.

Miercuri, 9 aprilie 2014, vremea se va menține caldă pentru această dată în sudul și estul României, dar în restul teritoriului valorile termice diurne vor marca o scădere semnificativă și vor fi, în general, mai coborâte decât mediile multianuale ale perioadei.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade în Crișana și 24…25 de grade în sudul Moldovei și în Muntenia, iar cele minime se vor situa între 2 și 10 grade.

În vestul, nordul și centrul țării cerul va fi mai mult noros și va ploua pe arii extinse, mai ales în prima jumătate a intervalului. În restul teritoriului, cerul, variabil în prima parte a zilei, se va înnora treptat, iar seara și noaptea aria ploilor se va extinde și în aceste zone, exceptând sud-estul, unde ploile se vor semnala izolat.

Îndeosebi în Carpații Orientali și Meridionali, începând din orele serii, ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare. Cantitățile de apă vor depăși pe spații restrânse 20….25 l/mp, în special în zona de munte. Vântul va prezenta intensificari temporare în majoritatea regiunilor.

În București, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal pentru această dată, maxima termică urmând a fi de 23…24 de grade. Ziua, cerul va fi variabil, dar se va înnora treptat seara și noaptea, când se vor semnala averse de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în a doua parte a intervalului. Temperatura minimă va fi de 8…9 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar aprilie