Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 9 octombrie 2013

Apropo.ro / 08.10.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 9 octombrie 2013
O zi de miercuri cu temperaturi maxime de până la 19 grade Celsius. Va ploua local, slab, in vestul și sud-vestul țării, iar la București cerul va fi temporar noros.

Miercuri, 9 octombrie 2013, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 19 grade, iar cele minime între 2 și 12 grade, ușor mai coborâte în depresiuni. Cerul va fi temporar noros și va ploua slab local în vestul și sud-vestul țării, iar în a doua parte a intervalului și în sud și pe arii restrânse în rest.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Dimineața și noaptea în regiunile extracarpatice se va semnala ceață, posibil asociată izolat cu burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.

În București, temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 6…8 grade. Cerul va fi temporar noros, iar seara și noaptea vor fi condiții ca trecător să plouă slab. Dimineața se va semnala ceață, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala